nl en de fr it es

contact
(t) +31 (0) 40 244 82 18
info@bedandbreakfastjuliana.nl
Bed and breakfast Juliana - Eindhoven
home > Omgeving

Omgeving

Eindhoven combineert op een prettige manier alle uitdagingen van een grote stad, met de rust en ruimte van het buitengebied. Het hart van Zuidoost-Brabant wordt dan ook gevormd door Eindhoven, met de landelijke gebieden De Kempen en De Peel. Bekend zijn deze gebieden om hun schitterende en gevarieëerde natuur. Natuurlijk zijn er veel sportieve mogelijkheden zoals fietsen, wandelen, kanoën of andere sportieve activiteiten.

Eindhoven Airport... om de hoek

Vliegveld Eindhoven, oftewel Eindhoven Airport, is het regionale vliegveld van Eindhoven. Voor particuliere en zakelijke reizigers is het een perfecte uitvalsbasis voor korte of langere reizen naar grote Europese steden.

Brabant... Bourgondisch en gastvrij.

Het Brabantse Bourgondische leven is volop te vinden in de diverse pittoreske dorpjes om Eindhoven. Daar weet men wat het goede leven is, wat ondermeer tot uiting komt in een altijd gastvrije ontvangst. Wanneer u er op uit trekt, mag een bezoek aan minimaal één van de 'Acht Zaligheden': Duizel, Eersel, Hulses, Knegsel, Netersel, Reusel, Steensel of Wintelre niet ontbreken. Lees verder »

De Peel... natuurlijk

Oostelijk van Eindhoven ligt het gebied De Peel. In dit gevarieërde landschap, vindt men bossen, veenmoerassenvennen, heidevelden en zandruggen. In het Nationaal park De Groote Peel zijn de unieke flora en fauna van het oorspronkelijke gebied nog volop aanwezig. De Peel, bekend als veen- en turfstreek, ligt op de grens van Brabant en Limburg. Wandelaars en fietsers weten dit bijzondere natuurgebied goed te vinden! Lees verder »

De Kempen... grenzeloos gezellig

Zuidwestelijk van Eindhoven ligt het gebied De Kempen. Het typerende landschap met zijn uitgestrekte bossen en woeste gronden is schilderachtig en werkt rustgevend. De natuur wordt afgewisseld met pittoreske dorpen, zoals de 'Acht Zaligheden'. De Kempen loopt bijna ongemerkt door tot in België. Lees verder »

online pharmacy sorry.